sdiytza85 a scris:
Sincer nici nu imi doresc sa ajung in instanta pentru aceasta suma, dar ma deranjeaza faptul ca nu isi mai asuma nimic din ce a facut. Ba mai mult tot el este suparat pentru ca ii cerem banii. Cat despre presedinte si administrator cu siguranta vor fi de acord sa declare in scris ce s-a intamplat. Ei erau initial fericiti ca ne-am inteles pe cale amiabila.
Multumesc inca odata!
Doamna, pe fobia asta de instanta se bazeaza toti nesimtitii. Ca noi romanii, decat sa mai ajungem in instanta, mai bine tragem o injuratura printre dinti, asa, de racorire. Ar trebui sa invatam de la americani, care orice necaz au, apeleaza la avocat.
Nesimtitul dvs. nu o sa va dea nimic, v-a mirosit deja. Asa ca luati-va imediat un avocat, si chemati-l in judecata pe vecin. Dupa ce primeste citatia, va deveni mielusel. Puteti sa va impacati in orice faza a procesului, va veti recupera banii cu avocatul la sfarsit, sau cand va impacati. Daca stiti sa faceti singura o chemare in judecata, e mai simplu, o trimteti prin posta, cu confirmare de primire si, deindata ce va aparea dosarul pe site, ii dati linkul vecinului; pana primeste citatia dureaza luni de zile, va trai clipe "placute".
Ca sa fiti impacata, inainte de a intreprinde ceva, incunostiintati-l, cum va spune si Cyan, ca o sa-l coste mai mult.
Daca nervii dvs. conteaza mai mult, uitati incidentul si viata merge inainte, suntem buni crestini, trebuie sa iertam de 70 de ori cate 7, cand primim o palma intoarcem si celalat obraz, etc. :) Ceilalti vor afla si, cand vor avea nevoie de cineva pe care sa se descarce, vor sti unde sa se adreseze. :) Dar eu am invatat ca primul proces conteaza, dupa aia nimenea nu mai indrazneste sa se mai atinga de tine.