avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer pe alt magazin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer pe alt magazin

De 7 luni lucrez la un supermarket ca si casiera si acum 5 zile am fost transferata intr-un alt magzin la aceasi firma tot pe acelasi post. Intrebarile mele sunt: trebuia acordul meu ? ( mentionez ca in contractual meu nu scrie asa ceva ) Din cate mi s -a spus este ca se poate si fara acordul meu daca seful pe magazinele respective este acelasi. Dar noi angajatii suntem o marfa ca la piata si ne putem trezii de azi pe maine ca suntem trimisi in alta parte? Am fost chemata si instiintata verbal ca de maine sa ma prezint la celalat loc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 18 Mai 2015
Sunt partial de acord cu treaba asta, dar nu ar fi trebuit si acordul meu semnat cumva sau noi angajatii suntem o marfa? Parca am fi pe centura si ne da de la unul la altul fara sa avem drept de comentariu. Nu-mi pare rau pentru ca am dat peste niste sefi care nu cred ca mai exista in vre-un alt magazin , dar e frustrant cand ma gandesc ca pot fi mutate de la un magazine la altul fara sa am drept de apel. X-(
Referitor la modificarea locului de munca, regula este ca aceasta se face cu acordul salariatului si ca exceptie, prin decizie unilaterala a angajatorului, dar in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul unui salariat morosa morosa Buna ziua.Lucrez la o firma de 11 ani avand fuctie de conducere .Ma ocup de personal si de comenzi marfuri etc .Intre timp sotul meu sa angajat la o firma de ... (vezi toată discuția)
Noi angajari in aproximativ o luna dupa doua concedieri mihaelaclaudia mihaelaclaudia As vrea sa stiu daca nici la o luna dupa ce am fost concediata se pot face noi angajari. Sefa de magazin a concediat 2 fete printre care si eu fara motive ... (vezi toată discuția)
Pot fi transferata fara sa semnez? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)