Instanta a dispus partajarea in cote egale si achitarea sultei catre mine in termen de 60 de zile de la ramanerea definitiva a Hotararii. Am stabilit ca nimeni nu contesta aceasta hotarare, dar reclamanta vrea sa faca plata sultei doar prin cont bancar, ori eu o solicit plata in numerar, sulta fiind de 68.000 de lei (aprox. 15.000 de euro). Am insistat sa-mi faca plata in mai multe transe a cate 5.000 de lei urmand sa incheiem acte sub semnatura privata pentru fiecare plata, urmand ca la notar sa dau declaratie ca sulta mi-a fost achitata, dar nu este deacord. Cine ma poate sfatui?
Oricum ar fi, e o idee nu prea stralucita sa plateasca cash... nu vad de ce anume va deranjeaza plata in cont...
Mi-e teama ca o sa-mi ia fiscul 9.000 de lei din suma. Nu ma prinde cand fac contul la banca si cand intra banii in cont? Mi-au golit deja doua conturi in 2013.
Radiere ancpi
manea2011
In cazul in care s-a facut plata sultei intr-un cont deschis la o banca, cont precizat de catre cel care primeste sulta si deschis pe numele acestuia, dar in ... (vezi toată discuția)