buna ziua,
in 2014 am obtinut custodia comuna si domiciliul fetitei la mine prin sentinta irevocabila, datorita faptului ca nu am reusit cu mama minorei sa punem in aplicare hotararea judecatoreasca am apelat un executor.Dupa mai multe incercari de executre silita am ajuns din nou la instantele de judecata care au dispus ca fetita noastra sa urmeze un program de consiliere psihologica, dar mama copilui nu a dorit s-o duca. intre timp aceasta a deschis un proces de contestare recunoastere paternitate pe care l-a pierdut, facandu-se expertiza ADN s-a constat ca sunt tatal copilui. Eu am deschis un proces de exercitare exclusiva( am reusit sa obtin si exerciarea exclusiva).
intrebarea mea este : ce demersuri pot sa mai fac ca sa reusesc sa aduc fetita la mine la mine. tin sa mentionez ca fetita nu mai merge la scoala are peste 400 de absente iar acum este in situaute de repetentie.
Unitatea de invatamant nu stie unde se afla copilul, eu tinand saptamanal legatura cu cadrele didactice, DAGSP S6 din cate am inteles nu ma poate ajuta in acest sens, totusi DAGSP S6 au fost de mai multe ori la adresele indicate de mine si instanta si scola ca sa ia legatura cu mama si pitica mea dar au dat de o usa inchisa la care nimeni nu doreste sa deschida, chiar daca a fost cineva acasa....
Am facut o plangera la polite in baza art 379 alin. 1 și 2 C.pen si de art. 380 alin.1 C.pen. este deajuns?
Se poate scoate copilul din tara fara acordul meu mai ales ca am facut o sesizare la politia de frontira?
Se poate face executrea silita in baza unui certificat de grefa?
Multumesc