catre cine se promoveaza recursul in interesul legii?
Am o judecatoare la Tribunalul Maramures care cind nu are ce face si trebuie sa-mi admita cererile imi micsoreaza cheltuielile de judecata ,vorbesc de cele cu transportul ,compustibil ,etc,dovedite toate cu facturi si bonuri fiscale.
M-a inebunit deja nu stiu ce sa mai fac cu ea si am hotarit sa incerc orice inainte de a da peste ea cu masina ,inclusiv pe trecerea de pietoini.
Aveti posibilitatea sa depuneti o sesizare la CSM impotriva acestei judecatoare .
Dacă cererea privind cheltuielile de judecată v-a fost respinsă, le puteti solicita prin intermediul recursului
da stiu de plingerea la CSM ea a fost deja facuta desi am convingerea ca nu se va intimpla nimic,am facut-o pentru a avea un motiv de a cere recuzarea in dosarele mele. Problema cu recursul nu merge, s-a intimplat in recurs ,am facut cerere de indreptare a erorii materiale si bineinteles ca a respins-o. nu e vorba de vreo suma care sa merite efort dar e vorba de principii si de faptul ca dupa ce ne-am contrat la indreptarea erorii materiale imi respinge tot ,cereri in probatiune, tot tot tot.
Hai sa va spun o chestie tare : proces in rejudecare ,ea presedinte , se judecase fondul ,se judecase recursul la curtea de apel cluj ,recursul admis dosarul trimis spre rejudecare. la primul termen piritul face o cerere de aminare pt comunicare a cererii de chemare in judecata ,ea o accepta in conditiile in care atita la fond cit si la recurs instantele constata ca procedura citarii este legal indeplinita. la al doilea termen piritul depune intimpinare in care spune NU NE OPUNEM ADMITERII ACTIUNII si.........................................surprise:
am facut o plingere catre presedintele tribunalului in care ii solicitam ca pe linga masurile ce sunt de competenta lui sa sesizeze si C.S.M.-ul.
spre surprinderea mea zilele acestea am primit de la CSM un comunicat prin care ma anuntau ca cererea mea a ajuns la ei si ca inspectorii CSM vor verifica cele reclamate de mine.
Am un termen ,intr-un alt proces, in 11 septembrie intr-un proces in care distinsa mea judecatoare cu ochi de melc este presedinte . Mama mama cum astept acest termen, mama mama ce cerere de recuzare cu nabadai si misto cit incape ii trag la sala in sedinta publica si ca meniul sa fie complect o sa cer cauza cind sala este plina ochi ,asta in speranta ca se vor mai trezi si altii pe care judecatorii ii calca in picioare.