avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator suspendat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator suspendat

Din verificarea documentelor de catre SRAP , rezulta ca atestatul de administrator de imobile pe care acesta il detine , nu indeplineste conditiile de valabilitate asa cum sunt prevazute in art. 58 pct.3 din HG. 1588/2007 si ca acesta nu mai poate exercita activitatea de administrator de imobile pana la obtinerea unui atestat valabil
A fost notificat comitetul executiv al asociatiei sa procedeze cu celeritate la angajarea unui nou administrator in conditiile legii .
Masurile pe care le a luat comitetul executiv :
- intrucat actualul administrator nu mai are atestat valabil , i se suspenda contractul individual de munca conform art . 52 litera e codul muncii pana la prezentarea la examen pentru obtinerea unui nou ateastat si pe aceasta perioada va fi angajata d-na ..... cu conventie civila in acasta functie intrucat detine un atestat valabil , v am citat din procesul verbal al comitetului executiv .
Din surse sigure , perioada este de la 1.05.2015 pana pe 31.07.2015 deci pe 3 luni .
Intrebare :
- au procedat corect prin supendarea pe cele 3 luni si numirea tot pe 3 luni cu conventie civila cu program de 2 ore zilnic ? nu cumva trebuia un cim in loc de conventie civila ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 09:17, 27 Mai 2015
Domnule Adriantot , spune ti Dumneavoastra ca " nu au procedat corect " , nu era mai bine sa veniti cu o completare si anume ca : este contrar legilor in vigoare , mai pe direct nu printre bariere , oricum eu va multumesc ca ati ramas singurul , pe cand altii sau dat la o parte .
Spuneti ca sa am rabdare pana o sa ia atestatul , pai daca si cu un om la varsta de 80 ani sa mai am aceasta rabdare in loc sa si vada de batranete si sa manance pensia multi ani !
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu oamenii in varsta , ba din contra ii respect , dar cu asa om nu cred ca nici Dumneavoastra nu ati mai avea rabdare , asta ca o paranteza .
eugarizan a scris:
... nu era mai bine sa veniti cu o completare..

Nimeni nu e perfect si va multumesc pentru ca-mi sugerati cum era mai bine sa gandesc si sa dialoghez cu dumneavoastra.
Spuneti ca sa am rabdare pana o sa ia atestatul , pai daca si cu un om la varsta de 80 ani..

Pai noi de unde sa stim ca are 80 de ani!? Prezentati si celelalte calitati ca sa intelegem de la inceput: este violator, a delapidat, e alcoolic...

Sugestie: cautati in zona si este posibil sa gasiti un administrator care sa indeplineasca pretentiile asociatiei dumneavoastra; ori candidati dumneavoastra si deveniti presedinte, functie in care angajati un alt administrator.
Domnule Adriantot , eu nu am dorit un alt dialog cu Dumneavoastra decat acela pe problema de mai sus si anume daca se poate incheia conventie civila de prestari servicii intre asociatie si un administrator fie si pentru cateva luni , am inteles si cu soferul pe rosu si printre bariere cum au procedat cei din asociatie dar nu conform legilor in vigoare
Va intreb si nu sunteti obligat sa mi raspundeti ( poate deduc ) :
- daca administratorul.din asociatia Dumneavoastra nu avea acel atestat conform celor care se cer acum , tot asa procedati ca cei din asociatia mea ? nu cumva erati partas la o ilegalitate pentru ca stiati ca nu are atestatul valabil si mergeati cum se spune " pe sleau " ? nu trebuia sa i spuneti : stimate domn pentru ca n ai " pacalit " colaborarea noastra pana aici a fost , dute dumneata daca doresti sa faci curs si sa iti ei atestat si angajeajate unde doresti , nu " zmecherii " ca vezi Doamne urmeaza un curs , o sa ia atestatul cand se va tine un examen ( poate peste un an si nu esti sigur ca il va lua ) si il repunem in functie ca fiind suspendat .
Domnule Adriantot , nu tine cu asemenea " manevre " suntem in secolul 21 si lumea s a mai desteptat , cel putin asa cred eu .
Va multumesc pentru sugestii , nu sunt pretentios ,dar sunt un om care doreste sa se respecte legea in general .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa+conventie dida5801 dida5801 Sunt PFA pe administrare imobile/asociatii de proprietari. Pentru administrare si caserie am contract (PFA cu Asociatia). Pentru contabilitate pot incheia ... (vezi toată discuția)
Managerul de proprietate Marin Badea Marin Badea -poate lucra cu contract de prestari servicii?, fara a fi p.f.a.,a.f.,i.m.m.? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii cu taxele si impozitele unui cim, platite de beneficiar Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua. E stabilita obligativitatea incheierii unui CIM in cazul administratorului. Dar daca se constata ca din iulie 2012, exista un contract PRESTARI ... (vezi toată discuția)