avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare teren

As dori informatii privind conditiile prin care mi se poate anula un drept asupra unui teren cumparat de la proprietar (Verificat extras CF), teren folosit 10 ani, timp in care am platit si impozitul pe imobil.
Ce probe se pot aduce pentru a obtine anularea acestui drept?
Si inca o intrebare: care este termenul de prescriptie a contestarii acestei hotarari ( de anulare)?
Cel mai recent răspuns: iresistible77 , utilizator 11:12, 19 Septembrie 2005
zic si eu
in cazul in care ar fi vorba de constituirea dreptului de propr cf l18/1191 atunci da, vanzatorul nu avea dreptul sa-l vanda
daca nu si vanzatorul traieste eu zic sa-l introduci in proces, depinde in ce faza esti

astept pareri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare proprietate cu o suprafată mai mare decat in acte ... richard1977 richard1977 Cumpărare proprietate cu o suprafată mai mare decat in acte Buna ziua. Am cumpărat in urma cu vreo 3 ani un imobil intr-o zonă urbană. Alături am ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren sonia54 sonia54 Detin un teren intr-un sat de 1000 mp, intravilan, in baza unui act de mostenitor. Nu locuim acolo iar terenul l-am lasat in grija unor vecini. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara cu granituire sau rectificare cf ? mircea1979 mircea1979 buna ziua, sunt in prezent intr-o situatie delicata. In 2008 am inceput un proces de uzucapiune impotriva statului pentru un teren extravilan de 5400 mp. ... (vezi toată discuția)