courvoisier a scris:
Art.26 din legea 230/2007 prevede ca daca in 45 de zile de la luarea unei hotarari care incalca legea nu promovati o actiune in justitie, aceasta hotarare va dainui atata timp cat asociatia este! va place aceasta lege? ma omor dupa ea! Dar cine a spus (vorbe celebre) ca locatarii au timp si chef pentru a actiona in justite asociatia. Oamenii nu o fac- de ce?!
Sunt multe motive, dar nu o fac pentru nelinistea lor viitoare! Vrem sa traim inafara legii? Simplu, hotaram in AGA si desfiintam toate legile!
Am si eu o intrebare, daca se voteaza si se aproba in AG modificarea despre care vorbesc eu, cu tot ce decurge, inregistrarea la judecatorie etc etc ....Si se va ajunge in instanta, pe o parte vine asociatia cu articolul modificat in care a scris 30 de zile in care se poate da in judecata cineva pt recuperarea datoriilor , iar pe partea cealalta vine un proprietar care este dat in judecata si invoca Legea 230/2007 care spune negru pe alb ca doar dupa 90 de zile se poate da in judecata. Intrebarea este, cine are dreptate ??
Asociatia cu un articol modificat in statut impotriva legii sau un proprietar care invovca articolul corect din lege ??? Mersi.