avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces minor

am intentat un proces de stabilire a domiciliului unui minor.as vrea sa stiu daca la primul termen al procesului mai pot cere si incredintarea minorului?
Cel mai recent răspuns: anelia88 , utilizator 10:08, 28 Mai 2015
Instanta stabileste felul in care exercitati autoritatea parinteasca.
Puteti sa nu mai cereti nimic, oricum exercitati autoritatea parinteasca in comun.
Doar daca aveti motive temeinice si vreti sa cererti sa exercitati singura autoritatea parinteasca ar avea sens.
Nici pensie nu ati cerut ?

stabilirea domiciliului si pensie alimentara am cerut. cand m-am uitat pe internet la niste studii de caz am vazut ca peste tot se cerea incredintarea copilului pe langa stabilirea domiciliuliu.ma gandeam ca daca nu cer instantei sa hotarasca exercitarea autoritaii parintesti, nu se va lua nicio decizie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie cu minorul in afara tarii sweety_andreeutza sweety_andreeutza am decizia judecatoreasca definitiva si irevocabila,dar azi cand am vrut sa ii fac pasaport fiicei mele in varsta de 4 ani nu s-a putut,deoarece intr-un ... (vezi toată discuția)
Model intimpinare Ionutzzz7i88 Ionutzzz7i88 Ma poate ajuta cineva cu un model intimpinare cerere de chemare in judecata pentru incredintare minor? (vezi toată discuția)
Incredintare minor, pensie intretinere - procedura robix robix Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este procedura in fata primei instante in cazul cererilor avand ca obiect incredintare minor si pensie de intretinere, ... (vezi toată discuția)