avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare RADET

Buna seara.
As dori sa stiu ce se poate face in situatia in care un vecin cu peretele comun nu vrea sa dea acordul pentru debransare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: florentina111 , utilizator 10:46, 30 Mai 2015
Unii au reusit sa se debraseze recurgand la falsificarea semnaturii vecinului cat si prin confirmarea unei adunari generale (fictive) in care a fost aprobata debransarea semnata de presedintele asociatiei.
Nu vreau sa fac nimic ilegal. Doresc sa parcurg caile legale pentru a-mi rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debrasare/deconectare termoficare BajkoSandor BajkoSandor In odorheiu Secuiesc Furnizorul de termoficare a decis ca ultima zi pentru acceptare dosarelor pentru debrasare de pe sistemul de termoficare a fost pe 22 ... (vezi toată discuția)
Probleme la instalarea unei centrale termice de apartament dahole dahole Buna seara, va rog sa imi spuneti daca la instalarea unei centrale termice de apartament este nevoie de acordul vecinilor directi. am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Debransare radet - acord asociatie gabivoch gabivoch Buna seara. Am mai apelat la Dvs. si va multumesc pentru ajutor. Sunt Presedintele Asociatiei de Proprietari si avem un proprietar care in luna Septembrie ... (vezi toată discuția)