avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Raspuns contestatie !
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Raspuns contestatie !

Buna ziua !

Am primit azi raspunsul la contestatia impotriva solutiei date in petiti. Mi s-a raspuns in felul urmator >


Catre : Domnul ...............

Urmarea plangerii dumneavoastra , inregistrata la Inspectoratul Scolar Judetean .............cu nr. ..........................., va facem cunoscut ca adresa nr. 1....................... are valoare juridica de raspuns la o petitie si nu reprezinta un act administrativ in intelesul reglementat de Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 , cu modificarile si completarile ulterioare prin care sa se fi adus atingerea unui drept sau interes legitim al petitionarului .

Cu stima ,
Inspector scolar general ,
................ .

Nu inteleg nimic sincer sa fiu . Asta ar fi raspuns la o contestatie in care solicitam reintrunirea comisiei de cercetare a prezumatelor abateri disciplinare privind conducerea liceulii si luarea masurilor legale impotriva acestor doamne director ?


Multumesc frumos !
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
De asemenea, se poate adresa instantei de contencios administrativ si cel care se considera vatamat intr-un drept sau interes legitim al sau prin nesolutionarea in termen sau prin refuzul nejustificat de solutionare a unei cereri, precum si prin refuzul de efectuare a unei anumite operatiuni administrative necesare pentru exercitarea sau protejarea dreptului sau interesului legitim.
Da , m-au lovit , amenintat , santajat , au avut o purtarea abuziva , avand o functie publica ( directoare ale liceului meu ) . Deci ISJ trbuia sa sesizezepolitia sa faca si cei de la politie cercetari ?
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
Daca ati fost lovit de dna directoare atunci fapta se incadreaza la abuz in functie. Si puteti depune o plangere cu depasirea termenului de 3 luni.
Daca ISJ vine ,efectueaza cercetari in legatura cu sesizarea dumneavostra si constata ca sunt fapta sesizata este infractiune,atunci sesizeaza organele judiciare competente.
Inspectoratul era obligat sa comunice un raspuns la contestatie , tutorilor legali ai elevului.
Trebuia sa va cheme parintii si sa-i informeze de plangerea depusa de copilul lor.
In cazul in care depuneti o plangere penala impotriva unei persoane si se dovedeste ca nu este adevarat ce sustineti, puteti fi acuzat de inducerea in eroare a organelor judiciare.
In ce clasa sunteti? Si de ce va lovit dna directoare?
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
Sarut mana !

Sunt in clasa a X-a A. Doamna director ma lovit cand am solicitat sa fiu ascultat pentru marirea mediei . A spus ca nu si ma lovit destul de tare , mi-a ramas palma pe gat ... De fata au fost 12-13 colegi , dar le este frica sa declare impotriva conducerii .
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
Trebuia sa va duceti la Institutul de Medicina Legala care va elibera un certificat medico-legal.Daca nu aveti martori,un astfel de certificat sau o alta proba atunci nu veti obtine nimic.Directorii sunt delegati de ISJ dupa alte criterii decat cele de competenta. Si daca pana in prezent nu au schimbat-o atunci nici in viitor nu o vor face.
Ia- ti vorbil urat? Ati jignit-o cu ceva ? Ati ridicat mana sa o loviti?
Aveti trei variante : sa solicitati transferul la un alt liceu mai bun;sa terminati liceul iar media generala sa nu mai fie luata in calcul la admiterea in facultate;sa continuati ceea ce ati inceput.

Alte discuții în legătură

Contestatie solutie isj olt ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! In urma depunerii unei petitii la Inspectoratul Scolar Judetean Olt , petitie in care sesizam savarsirea unor abateri disciplinare privind ... (vezi toată discuția)
Jigniri ? Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bua seara ! Am primit azi o adresa din partea liceului precum ca sunt bagat in Comisia de Disciplina a elevilor precum ca am numit pe doamnele directoare : ... (vezi toată discuția)
Libertatea de opinie a elevului si legalitatea scaderii notei la purtare Ramona_ri Ramona_ri Buna seara, am si eu o intrebare....fata mea a postat pe o retea de socializare opinia ei despre organizarea balului bobocilor, opinie negativa, iar diriginta ... (vezi toată discuția)