Buna ziua! La varsta de 16 ani sunt acuzat de furt calificat de la persoana fizica ,obiectu este un telefon mobil. Eu nu sunt vinovat , in declaratii am negat ca am facut asa ceva ,dar domnii politisti au spus ca mint ! acum am aproape 18 ani si nu mi-a venit instiintare acasa cum ca s-a finalizat "infractiunea" ,credeti a e in "stand by" ?Se poate sa-mi apara in cazier ? O sa primesc amenda? Credeti ca s-a terminat de nu am mai fost citat? Multumesc
In urma cu 2 ani a avut loc cercetarea penala pentru fapta respectiva ? Dupa atata timp, cred ca trebuia sa aiba loc finalizarea cercetarii penale. Il puteti cauta pe politistul care v-a convocat in urma cu 2 ani si sa cereti relatii cu privire la dosar.
Va faceti gtiji degeaba.Sau nu oferiti toate datele problemei.Din prezentare nu rezulta o solutie si nici pina in ce faza sa desfasurat cercetarea.De la acuze si pina la dovedirea lor este un proces...:)
De la varsta de 16 ani , raspundeti penal.
De ce ati ramas in pasivitate si n-ati dat nici un fel de atentie evenimentelor intamplate ?Au fost efectuate acte de cercetare , iar prin participatia dumneavoastra la buna infaptuire a actului justitiar , adevarul ar fi iesit la iveala....
Chiar vinovat sa fi fost , exista cirumstante atenuante care confera savarsirii infractiunii un grad de pericol social redus al infractiunii....
O justa organizare a apararii in mod cert va ajuta , faptul ca negati un anumit eveniment nu inseamna ca acesta nu s-a produs si nu vor exista niste consecinte ale acestuia.
Asumati-va cele intamplate si actionati in favoarea dumneavoastra.
Interesati-va ce solutie s-a dispus in aceasta speta.Succes.
Am incercat sa vad daca s-a finalizat ancheta ,dar am renuntat pe motiv de birocratie . Nu mai stiu nici cum il cheama pe politistul care mi-a luat declaratiile. Are si un "martor" cel care ma acuza pe care nu l-am vazut niciodata ,nu stiu de unde a isit ! Are dreptul sa ma trimita in judecata ? Daca se va intampla asta o sa apara in cazier ?