avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de furt calificat la 16 ani pe nedrept!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de furt calificat la 16 ani pe nedrept!

Buna ziua! La varsta de 16 ani sunt acuzat de furt calificat de la persoana fizica ,obiectu este un telefon mobil. Eu nu sunt vinovat , in declaratii am negat ca am facut asa ceva ,dar domnii politisti au spus ca mint ! acum am aproape 18 ani si nu mi-a venit instiintare acasa cum ca s-a finalizat "infractiunea" ,credeti a e in "stand by" ?Se poate sa-mi apara in cazier ? O sa primesc amenda? Credeti ca s-a terminat de nu am mai fost citat? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2009
Kevin200, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters73571 , utilizator 22:58, 8 Iulie 2009
Pt a putea dormi linistit noaptea, treceti peste birocratie si interesati-va ce se intampla cu dosarul dvs. Asa veti putea afla daca exista un martor, de ce anume va acuza concret (ca dvs l-ati furat, ca ati prticipat etc), si in ce stadiu se afla dosarul. Poate aveti nevoie de un avocat sa va ajute.
Cred ca ar trebui sa fiti mai responsabil si sa evitati astfel de evenimente neplacute.

Laura Saed
Psihoterapeut
Consultant/Consilier Business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca- dosar penal- chemat la audiere in calitate de martor misu1972 misu1972 Buna ziua, in data de 14.02.2016, in cadrul societatii unde lucrez a avut loc un accident de munca soldat cu accidentarea grava a unui muncitor. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Furt ceas petrecere deconiniho10 deconiniho10 Buna Ziua. Am fost invitat de catre un prieten la ziua lui. Acesta a facut un gratar si am mers mai departe de acolo la un apropiat de al lui. (am fost cam ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare tomi_mithos tomi_mithos in urma cu circa 5 ani,conducand un autoturism,neavand permis de conducere aflandu ma si in stare de ebrietate,am avut un accident,in urma procesului am fost ... (vezi toată discuția)