avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme RCA

Buna ziua,

Am o problema ce-am postat-o deja. Pe scurt, am o bara fata sparta, service-ul cere inlocuirea, dar asiguratorul spune ca trebuie reparata si refuza inlocuirea. Ce este de facut?cine are dreptate. Tind sa cred ca service-ul pentru ca cei de-acolo au pregatire tehnica spre deosebire de cei de la asigurari care au terminat ASE-ul.

Cui ma adresez? Plangere CSA? cum se decide cine are dreptate?
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
ciprian_stanciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: JustSeche , utilizator 16:07, 4 Iunie 2015
Daca e service partener si reprezentanta, inseamana ca solutiile tehnice ale inspectorilor de dauna trebuie sa fie conforme cu ce poate un service partener. Nu este un service la colt de strada. Si nici nu-mi poate zice asiguratorul unde sa-mi repar masina.
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
ciprian_stanciu, utilizator
Daca auto se repara intr-un service partener, lasati aceasta problema sa fie rezolvata intre service si asigurator.
Cei din service vor instiinta asiguratorul ca nu pot face aceasta reparatie si vor motiva afirmatia lor iar atunci asiguratorul trebuie sa ia o decizie ( fie accetpa la inlocuit bara =D>, daca argumentatia service-ului este temeinica :rtfm: , in caz contrar, raman la solutia adoptata initial #-o)
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
JustSeche, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagubit accident rca ciprian_stanciu ciprian_stanciu Buna ziua, In urma unui neferecit eveniment m-am ales cu bara fata a masinii zgariata si strapunsa cu o gaura de diametrul glontului, pe toata grosimea ... (vezi toată discuția)
Reparatie necorespunzatoare in service grandanat grandanat In urma unui accident am avut avariata partea dreapta fata a masinii-aripa, bara, ... iar la rulare se auzea un zgomot foarte puternic( cealalta masina a ... (vezi toată discuția)
Dauna auto catalin potlog catalin potlog In cazul unei daune auto, cine are dreptul de a decide cat valoreaza reparatia si daca se repara sau se inlocuiesc reperele avariate, inspectorul de daune sau ... (vezi toată discuția)