avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum dovedesc ca este fratele mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum dovedesc ca este fratele mamei

Buna ziua.am apelat la dumneavoastra cu o problema...
Mama mea are un frate care a fost nascut inainte ca bunica mea sa se casatoreasca cu bunicul...dupa casatorie bunici mei au mai facut 3 copii dintre care ei sunt 4 frati(2 baiati si doua fete)..bunici mei au decedat acum cativa ani si saptamana asta a decedat si unchiul meu(cel care a fost nascut inainte de casatoria bnicilor).acum ma intreb cine are dreptul la averea lui care este o garsoniera de care tot timpul sa ocupat mama mea pt ca garsoniera a fost si este inchiriata in continuare...unchiul meu a fost de doua ori in inchisoare timp de care sa ocupat tot mama mea de intretinerea ei si investitiile in ea(zugraveli,gresie,termopane).aa era sa uit..el nu are mostenitori..copii sau sotie pt ca nu a fost casatorit deci cred ca dreptu la mostenire este al fratilor,nu?
intrebarea mea este daca intampina probleme cu mostenirea sau cum trebuie sa procedeze pt a intra in posesia garosnierei .multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2009
marius s, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 16:43, 2 Iulie 2009
o in trebare mai am...trebuie luata vre-o dovada de la sfatul popular..sau cum ii zice acolo unde s-au nascut ei ca sunt frati?
Nu trebuie, actele de stare civila ajung. Va trebui insa sa aveti actul de proprietate si certificatul fiscal ( care se elibereaza de primaria unde este situata garsoniera)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral in instanta Viorel Badea Viorel Badea Buna ziua, Numele meu este Badea Viorel si ma confrunt cu urmatoarea problema: eu si sora mea (impreuna cu ceilalti mostenitori - frati ai tatalui nostru care ... (vezi toată discuția)
Calitate mostenitor _adi_ _adi_ Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o precizare. I. I. si sotia decedeaza. In urma lor raman 7 copii. Sase dintre ei renunta la mostenire in favoarea lui ... (vezi toată discuția)
Se poate da declarație de renunțare la moștenire după 4 ani de la deces? AlMaria AlMaria Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la o declaratie de renuntare la mostenire. Este vorba de un apartament, al bunicilor mei. Dupa moartea bunicului ... (vezi toată discuția)