avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nerespectarea contractului de catre providerul de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nerespectarea contractului de catre providerul de internet.

Pentru ca nu ma pricep la descrieri am sa o spun scurt si la obiect.

As vrea daca se poate sa imi oferiti un link catre o pagina unde as putea citi legile/ordonantele cu privire la "contracte - respectarea contractelor - ne-respectarea contractelor..etc"

Ideea este ca providerul de internet nu respecta contractul pe care l-am semnat.
Nu sunt legat de "contract", nu am obligatii, dar eu am pierdut niste bani din cauza lor si as vrea sa stiu ce se poate face. O reclamatie.. macar sa ii sperii.
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 21:50, 27 Iulie 2009
Va pot spune din experienta (ca autor al unui contract de internet) ca intradevar contractul prevede o furnizare a serviciului de 7/7 24/24 dar mare atentie exista o dispozitie grantata de 99-98%, in aceste contracte exista in general un capitol care detailiaza aceste lucuri, iar in toate contractele exista o fraza de genul: nici o parte nu este raspunzatoare pentru eventualele pagube materiale sau de orice natura pricinuite de nefunctionalitatea serviciului.......deci sansele d-v de castig sunt minime ......dar mai puteti sa consultati normele ANCOM(fost ANRCTI) in ceea ce priveste clauze minime pe care contractele cu beneficiari trebuie sa le respecte......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut bani din cauza celor de la zapp laurentinb laurentinb Am cumparat un modem 3G de la zapp cu abonament pe 12 luni preplatit. In timp ce ma aflam mijlocul unei licitatii sa intrerupt si nu a vrut sa mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Proprietarii imi retin garantia pentru a plati internetul timp de 1 an popana1977 popana1977 Va solicit sprijinul in urmatoarea situatie: M-am mutat cu chirie intr-un apartament in care am stat 2 saptamani si apoi am renuntat. Proprietarul a ... (vezi toată discuția)