Pentru ca nu ma pricep la descrieri am sa o spun scurt si la obiect.
As vrea daca se poate sa imi oferiti un link catre o pagina unde as putea citi legile/ordonantele cu privire la "contracte - respectarea contractelor - ne-respectarea contractelor..etc"
Ideea este ca providerul de internet nu respecta contractul pe care l-am semnat.
Nu sunt legat de "contract", nu am obligatii, dar eu am pierdut niste bani din cauza lor si as vrea sa stiu ce se poate face. O reclamatie.. macar sa ii sperii.
Va pot spune din experienta (ca autor al unui contract de internet) ca intradevar contractul prevede o furnizare a serviciului de 7/7 24/24 dar mare atentie exista o dispozitie grantata de 99-98%, in aceste contracte exista in general un capitol care detailiaza aceste lucuri, iar in toate contractele exista o fraza de genul: nici o parte nu este raspunzatoare pentru eventualele pagube materiale sau de orice natura pricinuite de nefunctionalitatea serviciului.......deci sansele d-v de castig sunt minime ......dar mai puteti sa consultati normele ANCOM(fost ANRCTI) in ceea ce priveste clauze minime pe care contractele cu beneficiari trebuie sa le respecte......