avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... factura orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

factura orange

Daca i-am dat cuiva un telefon, fara sa stiu ca avea in el o cartela de la un abonament, iar el a vorbit de multe milioane, mai pot face ceva? multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 15:03, 3 Iulie 2009
I-am dat telefonul pana si-ar fi luat altul, iar desfasuratorul arata ca a vorbit in austria de vreo 15 mil, iar numerele alora cred c ar fi mai greu de demonstart ca-s rudele lui, dar s-ar putea. L-ar putea obliga politia sa-mi plateasca pt conv lui? nu cred
Daca va constituiti parte civila in cadrul procesului penal da....
Pana atunci insa .. va trebui sa achitati factura.
Politia...nu. Bunul lui simt- daca il are- l-ar putea face sa va dea banii ptr. convorbirile purtate de el. Daca nu, si dvs stiati ca este doar pe o perioada scurta de timp.... riscul era previzibil.
Ca doar nu era sa il ceara, pt .Germania, si sa primeasca doar apeluri pe el? :O
Logic ar fi fost sa se ofere sa dea si bani pt apelurile efectuate. ..


stau si ma intreb, cum veti face dovada ca ia ti dat telefonul acelei persoane?
Daca a exista vreun inscris , sau macar un inceput de dovada scrisa , vreo inregistrare a unei convorbiri telefonice , vreun sms care sa ateste vanzarea,martori , acestea vor dovedi ca telefonul a fost dat in folosinta unei terte persoane.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Cum fac o plangere penala impotriva unei persoane fizice? Nicoleta Alexandru Nicoleta Alexandru Buna ziua Persoana in cauza (o vecina) mi-a furat cartela SIM de Vodafone si a vorbit de pe ea cateva luni de zile. Eu avand doua, o pastram numai pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere??? Andrei_2014 Andrei_2014 Buna ziua, Ma numesc Andrei si recent (impreuna cu o doamna cu initialele J.P.) am fost audiati la Politie in legatura cu urmatoarea problema: acuzatia de ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita, abuz de incredere cyraah cyraah suntetzi amabili sa ma sfatuizi si p mine intr-o chestiune....? am facut gresala sa imprumut unui "amic" unul din abonamentele mele connex, iar acel "amic" ... (vezi toată discuția)