avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post

www.avocatnet.ro/content/art...
""
Atata timp cat nu avem un text de lege care sa prevada exact atributiile fiecarei functii mentionate in COR , angajatorul are dreptul :
- sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
- sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.""

Ati inchis discutia veche pe aceasta tema. Cum explicati neconcordanta intre ce ati afirmat dumneavoastra acolo si ceea ce scrie in link-ul de mai sus de pe acelasi site ?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 10:41, 19 Iunie 2015
Din moment ce leguitorul a lasat, prin texul de lege scris, motive de interpretare........aceasta interpretare este posibila bazandu-te pe limba romana si pe logica. Pana cand textul de lege va face o referire clara, prin cuprinderea exacta a cuvintelor necesare in fraza pentru o anumita interpretare, interpretarea pur lingvistica este cea pe care am expus-o eu. Pentru ca exista totusi o necorcordanta, prin omisiune, exact cum am pus initial intrebarea.

Va multumesc pentru participarea la dezbatere, pentru mine a fost constructiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Fisa postului Lumiz Lumiz Lucrez la o unitate de stat. Am fost angajata pe post de inspector. In fisa postului am asigurarea sistemului informatic implementat. Acum seful vrea sa mi ... (vezi toată discuția)
Felul muncii gigel65 gigel65 Este o schimbare a felului muncii daca un angajat este mutat efectiv in alt birou (in organigrama este alt compartiment al aceluiasi serviciu) cu alte ... (vezi toată discuția)