avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical dupa expirarea CM pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical dupa expirarea CM pe perioada determinata.

Un profesor suplinitor angajat pe perioada determinata pana la data de 31.08. prezinta la unitate concediu medical pe toata luna iulie, apoi in continuare si pe august, septembrie, octombrie, noiembrie , solicitand achitarea lor. Intentia d-lui este de a se pensiona pe caz de boala. Este corect ca acestea sa fie platite , bineinteles din Fondul de asigurari de sanatate, dupa ce contractul de munca i-a expirat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:19, 5 Iulie 2009
ufff, nu vrei deloc sa fii de acord cu mine :sorry:

da, desigur ca nu prestezi activitatea in medical..
desigur, cim ar fi trebuit sa inceteze de drept..

problema este ca angajatorul a continuat raportul de munca fiind in mod indirect decaord cu aceasat continuare prin faptul ca nu a incetat cim ci a continuat aceasta relatia platindu-l in continuare pe angajat.

Stiu ca el ar fi putut inceta cim la data de expirare, indifernet de existenat medicalului, bazat pe faptul ca cim inceta de drept. Dar problema este chiar faptul ca nu a facut-o.

:coffee: for you, daca tot stam duminica la aceste discutii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim intrerupt sau nu? silvia99 silvia99 buna dimineata! daca un angajat are contract pe determinata intre 28.05 - 31.08.2011 si apoi act aditional prin care se stipuleaza trecerea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca VAJ VAJ un salariat,LM pensionat la limita de varsta in aug.2004 ridica de la Casa de Pensii ambele Decizii de Pensii.Refuza sa inmaneze societatii una dintre decizii ... (vezi toată discuția)
C.i.m. pe perioada determinata Vigilante Vigilante Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in clarificarea unei situatii legate de CIM: Am fost angajat pe perioada determinata 3 luni (asa zisa perioada de ... (vezi toată discuția)