avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imprumut PF cu garantie mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imprumut PF cu garantie mobiliara

Buna ziua,

Va rog frumos sa-mi spuneti ce procedura trebuie sa urmez ca sa pot stinge o executare silita pt un imprumut la notar pe pers. fizica garantat cu o masina. Am platit o parte din bani, jumatate, nu mai am posibilitate sa dau restul odata toti, nu vrea sa mai astepte si eu vreau sa-i dau masina. Eu am vrut sa-i dau masina de foarte multa vreme dar nu a vrut sa o ia el. Masina e buna, nefolosita si intretinuta si verificata. Am fost la notar de curand sa facem totusi actele dar cica notarul spune ca actele sunt la un executor, el vrea sa ma plimbe pe la executor acum...nu prea stiu eu ce vrea ca nu prea explica clar. Cica am executare silita pe contract si ca sa mergem sa anulam executarea....nu prea am inteles ca se cam ferea sa-mi explice cum trebuie....

Repet, eu vreau sa-i dau masina asta de foarte multa vreme, nu vrea el sa o ia ca nu-i trebuie bataie de cap. Eu altfel nu am cum sa-i dau restul de bani.

Va rog sa imi spuneti care e cea mai simpla procedura sa ii dau masina asta omului si sa scap odata de contractul asta de imprumut.

Multumesc frumos anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dragos1109 , utilizator 11:48, 25 Iunie 2015
Dragos1109 a scris:

Eu nu inteleg cum poate cineva refuza sa ia o masina in stare buna sa o duca la vanzare,

Taxa de mediu, v-ati interesat cat costa pentru taraboanta dvs.? Sunt taraboante la care taxa de inmatriculare este mai mare decat pretul cerut de vanzator (nu zic pretul pietei, care este de fapt este mai mic decat ce cere vanzatorul).
Taraboanta? De unde stiti dvs ca este vorba de o taraboanta?
Cat a costat automobilul nou fiind?
Automobilul se vinde la ora actuala, nefiind nou, cu minim 3000 euro. Nu are probleme de nici o natura , verificarea in service a fost facuta acum 2 luni....si in afara de 200 de ron impozit la primarie pe care tb sa le achit eu nu are alte taxe marete de care sa se sperie. Omul pur si simplu nu are chef sa-l vanda. Cand am vrut eu sa umblu sa-l vand nu a vrut sa-mi dea actele ca sa ma forteze sa scot banii gramada, dar eu nu am nici o posibilitate sa fac asta din pacate...si tot asa...Iar eu vreau sa inchei odata.

Poate sa-mi spuna si mie cineva cum sa-i predau masina d-lui respectiv in caz ca iar refuza? Ce trebuie sa fac eu in cazul asta? Va rog frumos, raspundeti cineva....eu cred ca stiti care e procedura(bineinteles daca si daca vreti)....
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2015
Dragos1109, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune vanzare-cumparare teren alipiticot alipiticot Nici nu prea stiu de unde si cum sa incep. In mai ne am hotarat sa cuparam o bucatica de pamant poate vreodata vom reusi sa facem o casa.De fapt acesta a venit ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura contract cu titlu executoriu ,nefiind in deplinatatea facultatilor mintale maatrix maatrix Buna ziua am mai scris in acest forum si dupa cum bine se stie sunt si eu in procedura de executare silita problema este ca acum m-iam dat seama de ceva deci ... (vezi toată discuția)