avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire casa

Buna ziua tuturor,as dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns in urmatoarea situatie,bunicul meu a decedat in anii 80,in urma lui a ramas un testament,din cate cunosc eu,nu cred sa se fi facut succesiune dupa decesul lui,a ramas bunica si cei 2 copii,un baiat(tatal meu) si o fata,bunica desi are 92 de ani este ingrijita de matusa mea,intrebarile mele sunt:
1.cum pot intra in posesia acestui testament?mentionez ca tatal meu a decedat si el in urma cu 20 de ani,avea acest act,dar dupa deces a disparut actul.
2.ar fi putut bunica sa-i faca act de vanzare cumparare pe toata casa matusii mele,fara ca noi(nepotii ) sa stim?iar in caz ca s-a intamplat,mai avem vreun drept?dupa decesul bunicii?
Va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mihail nelu Ciobanu , Avocat 08:28, 24 Aprilie 2012
La Camera Notarilor Publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare/testament fara succesiune vera_09 vera_09 Buna seara, situatia mea este urmatoarea: in anul 2007 a decedat bunica mea. In anul 2008, a decedat tatal meu si am ramas 2 frati. Bunicul este in viata si ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)
Succesiune biaden biaden Buna ziua! Bunicul meu a decedat de mult timp. Bunica mea inca mai traieste. Daca ar trebui sa facem succesiunea cam ce procent ar trebui sa primesc eu care ... (vezi toată discuția)