avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum se sa o firma in judecata pentru nerespectarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum se sa o firma in judecata pentru nerespectarea unui contract de prestari servicii?

Am increiat in contract de prestari servicii cu o firma de webdesign. Acestia nu si-au respectat obligatiile mentinate in contract, eu le-am respectat pe ale mele (le-am frunizat constant informatii despre cum vreau sa arate si sa functioneze site-ul, le-am platit suma ceruta la data stabilata). Au intarziat 2 luni iar proiectul este intr-un stadiu incipent, au lucrart foarte putin desi si-au primit toti banii. Am incercat sa rezolv acest lucru pe cale amiabila, dar nu reusesc, imi tot "promit" ca maine este gata. Site-ul meu este departe de a fi gata in acest stadiu. Cum trebuie procedat pentru a fi trasi la raspundere? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:17, 29 Iunie 2015
Intelegerea amiabila este procedura desfasurata de partea interesata pana la investirea instantei de judecata cu autoritatea judecarii actiunii
De acea am precizat necesitatea notificarii oficiale a firmei,astfel incat sa puteti demonstra in instanta ca ati desfasurat demersuri pentru solutionare altele decat instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii pfa-srl- neplata facturilor de servicii de catre srl myaytzu myaytzu Buna seara, In luna mai 2013 am incheiat un contract de prestari servicii intre PFA si SRL, cu obiectul \\"prestarea de servicii in domeniul resurselor ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare brazvancristian brazvancristian Buna ziua, SUNT DISPONIBILIZATA SI AM SALARII RESTANTE DE 4 LUNI VA ROG SA IMI RASPUNDETI DACA SOCIETATEA ARE OBLIGATIA CA LA INCETAREA ACTIVITATI SA ... (vezi toată discuția)
Facturi neplatite sindicalistul sindicalistul am prestat servicii catre o societate in baza unui contract. am emis facturile. firma respectiva nu le achita - ce e de facut?????????????? (vezi toată discuția)