raioch a scris:
se pare ca trebuie sa apelez la un avocat
politia a facut intampinare la judecatorie si aduce tot felul de argumente, unele din practica judiciara, daca spun corect...eu nu ma pot compara cu juristul politiei...
Stimate domn, lucrurile sunt destul de simplu de facut, in primul rand trebuie sa va duceti la tribunal cand aveti termenul de judecata, spuneti asa judecatorului, ||| aveti o varsta, ati dat datele personale la serviciul de urgenta, 112, ati fost cat se poate de serios si ati asteptat echipajul de politie, nu ati gresit cu nimic.
Doi, ca ei sa constate ca nu sunt scurgeri de gaz, trebuia sa aiba un aparat de depistat gaze si sa fie instruiti pentru acest lucru, ma indoiesc ca au pregatire pentru asa ceva.
Deci, nu sunt calificati sa constate scurgeri de gaze, neavand pregatire pentru acest lucru, nu au cum sa justifice ca apelul la 112 a fost unul abuziv. |||
Eu va propun, daca aveti rabdarea necesara, sa le faceti militienilor care v-au amendat o plangere penala, conform art.297 cp, lor personal nu Institutiei.
Am pus intre bare ||| ce ar trebui sa spuneti judecatorului.
Multi dintre Militieni folosesc masinile personale la deplasari in timpul serviciului, acesta este motivul pentru care ati fost amendat, si-au consumat benzina, probabil, fapt care i-a enervat.