acum aproape o luna am apelat 112 pentru a semnala miros de gaze intr-o intersectie din vecinataea locuintei. la fata locului au venit si doi politisti care m-au amenintat ca voi fi amendat pentru apelare nejustificata intrucat lor nu le miroase a gaz. pentru ca mi s-a parut ca nu au un comportament corect, eu nefiind un pusti sau un senil sa apelez aiurea tel 112, am facut pe net, o plangere la politie, in aceeasi seara.
peste cateva zile am primit procesul verbal de contraventie cu amneda de 500 lei. l-am contestat in instanta.
azi am fost sunat de un superior al celui care m-a amendat ( daca inspector sef e mai mare in grad decat comisar sef !) de la aceeasi sectie de politie, careia si caruia i-a fost data spre rezolvare plangerea mea. m-a invitat la AUDIERE.
intrebare : ma duc sau nu?
in conditiile in care am depus plangere penala, ce trebuie, daca trebuie, sa mai scriu ceva la politie: mi se pare normal sa astept rezultatul plangerii mele
nu mi se pare normal ca aceeasi sectie de politie sa cerceteze faptele din plangerea facuta de mine