avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac?

Am avut o plangere la judecatorie impotriva unei solutii de neurmarire/netrimitere in judecata, emisa de procurorul de caz si mentinuta de prim procuror, pentru o distrugere. In luna februarie 2015, mi se comunica o incheiere finala (dezinvestire) penala, pronuntata in camera de consiliu, potrivit careia ,,Respinge ca neintemeiata plangerea,, mentine cele doua ordonante, respectiv a procurorului si prim procurorului, obligandu-ma la cheltuieli de judecata.
Definitiva.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac mai departe, mai am vreo cale de atac si care este aceasta? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aurel2015 , utilizator 15:52, 16 Iulie 2015
Nu este prevazut un termen.
Va multumesc !
~ Conținut șters la cerere ~
Daca in procesul penal (camera preliminara), prin incheierea finala (dezinvestire) penala, mi-a respins plangerea impotriva ordonantei procurorului (inclusiv a prim procurorului parchetului) de NUP, pentru savarsirea infractiunii de distrugere, ca fiind neintemeiata si in final este DEFINITIVA, se poate folosi de aceasta in procesul civil cu actiune in raspundere civila delictuala?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Cine emite ordonanta cand se cere redeschiderea unui dosar penal? desirelia75 desirelia75 in ian 2014 a fost solutionat un dosar penal prin scoaterea de sub urmarirea penala a lui X. in 2016 cer redeschiderea acestui dosar deoarece au aparut ... (vezi toată discuția)
Este posibila urmarirea penala pe art 335 cpp in urmatorul caz? generalul generalul la plangere mea inpotriva unor martori mincinosi, solutia a fost cu NUP ART 10 LIT D vechiul CPP unde lit d, prevede ca exista fapta dar faptei lipseste ... (vezi toată discuția)