Sunt nascut in 30.09.1961 si sunt pensionar gradul III de invaliditate din ianuarie 2015.Am primit, dupa pensionare, decizie judecatoreasca pentru elliberarea de adeverinta pentru gradul I de munca pentru perioada 01.06.1994-31.03.2001.Mai am adeverinta pentru gradul I de munca in perioada 07.01.1991-01.10.1992 de la alt loc de munca neluat in calcul la pensionare si mai am in cartea de munca o perioada de 1 an si 4 luni la alta unitate gradul II de munca.Aceste perioade se cumuleaza , se recalculeaza pensia si la ce varsta am dreptul la pensie pentru limita de varsta?
Va multumesc anticipat!
Conform deciziei de pensionare de invaliditate :total stagiu de cotizare 33 ani 8 luni si 25zile din care:
1)In sistemul public din care:
In conditii normale 26 ani.5 luni si 14 de zile
In conditii deosebite......................
In conditii speciale..................
In grupa I-a -0
In grupa II-a 1 an 4 luni 13 zile
Stagiu aferent perioade incapacitate de munca 4 luni 22 zile
Perioade asimilate 5 ani 6 luni 6 zile
Dupa aceasta decizie din 15.01.2015 am primit decizia judecataroresca pe 9.06.2015 pentru acordarea adeverinta grupa I pentru 6 ani si 10 luni, la dosarul inaintat la casa de pensii avand deja depusa o adeverinta din 2014 pentru grupa I 1 an 8 luni si 23 zile(neluata in considerare probabil ca este mai mica de 2 ani).Va trebui sa depun adeverinta pentru recalcularea pensiei si se vor cumula cele 2 adeverinte?
Din cele postate se intelege ca prima adeverinta care a fost depusa odata cu dosarul(banuiesc)nu a fost luata in calcul.
Probabil are probleme de legalitate.
Daca ar fi fost luata in calcul,acea perioada era mentionata in total stagiu de cotizare.