tot pierd somatii de plata pe motivul ca nu fac dovada primirii facturilor de catre debitor. este adevarat ca societatea la care lucrez nu si-a parstrat in mod corespunzator confirmarile de primire de la trimiterea facturilor... sa-mi spuna cineva ce sa fac de acum inainte sa pot sa fac dovada in mod clar. mentionez ca emit foarte multe facturi si nu pot sa o trimit pe fiecare in parte cu plicul ei, prin urmare cand se aduna ceva mai multe le trimit. de aici rezulta faptul ca data facturii nu este intotdeauna aceeasi cu data trimiterii de pe confirmare.
Gabriela, având în vedere că ambele actiuni au fost respinse de Onorata Instantă, cum ai procedat în continuare, s - a reusit recuperarea sumei si în ce mod???????
Pentru user anonim: Nu vreau sa ma gandesc ca as putea recupera, in ultima instanta, creanta de la angajatul care a eliberat marfurile si nu a solicitat aplicarea stampilei pe factura fiscala. E o posibilitate legala dar nu as vrea sa recurg la ea.
nici pentru mine nu e o solutie sa ma indrept impotriva angajatilor. e clar ca majoritatea banilor pe care ii am de recuperat s-au cam dus pe apa sambetei dar as vrea sa stiu cum sa procedez de acum inainte pt a nu ma mai lovi de problema asta. am reusit cu cativa debitori mai speriati altceva: le-am spus dupa ce am pierdut somatia de plata ca nu renunt, ca mai am la dispozitie si procedura pe drept comun dar ca sunt de treaba si inainte sa ne mai judecam o data le mai dau un termen de 30 de zile sa plateasca cu conditia sa imi trimita un angajament de plata. unii au trimis si l-am atasat la cererea de chemare in judecata si a valorat acceptarea facturilor.