avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vacanta in timpul programului de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vacanta in timpul programului de vizita

Buna ziua,

Am hotarat sa nu mai asteptam aparitia Hotararii in care se stabileste programul de vizitare. Copilul si tatal lui biologic au avut o prima intalnire care nu a mers bine (copilul nu a vrut sa se duca la el, nu a vrut sa se joace cu el, sa-i dea manuta, etc). Am stat 2 ore si jumatate la un loc de joaca (unde am platit eu) si a ramas ca ne mai auzim pentru urmatoarea intalnire. Dupa exact 2 saptamani biolgicul a dat un mail ca vrea sa o vada in weekend. Am vazut mailul saptamana urmatoare si am propus o intalnire weekendul acesta. Raspunsul lui a fost ca e in vacanta si nu poate decat dupa 18 iulie. In perioada 17 iulie - 1 august plecam si noi in vacanta, ceea ce inseamna ca luna asta nu o va vedea.

Avand in vedere ca nu avem inca Hotararea se poate intampla ceva daca nu o vede luna asta? Din punct de vedere legal vorbesc.

Multumesc
Incercati sa rezolvati prin recuperarea ulterioara a programului prin comun acord.
Din pacate nu dragostea de copil il roade ci altceva. Daca voia sa o vada inainte de a pleca el in vacanta putea sa ma sune ca sa fie sigur ca o poate vedea. Asa a dat un mail si gata dovada ca il intereseaza copilul si in luna iulie. Dar pensie alimentara sa-i plateasca nu isi aminteste.... O sa-i reaspund sa o vada cand ne intoarcem sa vedem cum o sa-i pice.
Ii puteti explica frumos ca oricum nu are ce sa faca.
Nu are sens sa va certati aiurea din moment ce oricum este evident ca veti pleca...
O sa inteleaga el...
25Maria23 a scris:n
n Dupa exact 2 saptamani biolgicul a dat un mail ca vrea sa o vada in weekend. Am vazut mailul saptamana urmatoare si am propus o intalnire weekendul acesta. nn

Cu tot respectul, tatal biologic cum il numiti v-a scris un email ca doreste sa vada copilul in weekend, iar dvs va verificati mailul saptamana urmatoare?

"O sa-i raspund sa o vada cand ne intoarcem sa vedem cum o sa-i pice" ...

Iarasi cu tot respectul, despre asta e vorba? Satisfactia dvs de cat de rau sau nu o sa-i pice fostului partener ca isi vede fiica doar dupa o luna. Comentariile sunt de prisos ... tatal biolgic este tatal copilului dvs, nu o persoana pe care eventual sa o mai pedepsiti cand prindeti ocazia.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
againstPAS, utilizator
againstPAS, tatăl în discuţie a fost tată şi în urmă cu şase luni, şi în urmă cu un an şi şase luni, trebuie să salutăm "bunăvoinţa" şi dragostea sa paternă, ivită după mai bine de un şi jumătate şi să ne frământăm că , după ce şi-a cunoscut copilul în urmă cu 2 săptămâni :( , nu-l va vedea o lună întreagă :(( Mă faceţi :rofl:

Alte discuții în legătură

Probleme vizite minor 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Desi am acceptat de fiecare data \"cerintele\" de vizitare ale biologicului, acesta a inceput sa creeze probleme. A vazut copilul de 4 ori in 2 ... (vezi toată discuția)
Reducere vizite minor meloddy meloddy Buna. Parintii am divortat cand copilul era foarte mic. Custodie comuna, domiciliul la mama. Acum copilul are 7 ani si merge la scoala. Are 2 vizite pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita minori petrea.manuela petrea.manuela Buna ziua. Actualmente intampin urmatoarea situatie: - am o fetita de aproape 6 ani , si del a1 an al micutei sunt tot intr-un continuu razboi cu tatal ... (vezi toată discuția)