avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am fost citat in calitate de faptuitor, a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am fost citat in calitate de faptuitor, a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva mea?

Am fost citat in calitate de faptuitor intr-un dosar, fara a se preciza toate cele prevazute de art. 285 b)e)f)g) (2) din CPP, motiv pentru care nu stiu ce reprezinta acest dosar. Indiferent de dosar, ma intereseaza daca s-a pus in miscare actiunea penala impotriva mea conform legii, evident fiindca am fost citat in calitate de faptuitor

Se emite o ordonanta de punerea in miscare a actiunii penale? Nu mi s-a comunicat...
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
eusaisapte, utilizator
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 20:07, 17 Septembrie 2015
ati avut dreptate d-le catalin, procurorul a savarsit un abuz grav ulterior demonstrand ca e nebun pentru ca si-a probat singur dosarul penal in care este inculpat pentru cercetarea abuziva si represiunea nedreapta si alte infractiuni, in atentia DNA

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din cp!? eusaisapte eusaisapte am aflat in lipsa mea ca am fost acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din CP Situatia de fapt e descrisa ... (vezi toată discuția)
Daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila? din moment ce fapta nu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa formulez apel impotriva unei incheieri avand obiectul internarea nevoluntara? eusaisapte eusaisapte In teorie observa ca pot declara si apel: CPP Art. 408 - Hotararile supuse apelului (2) Incheierile pot fi atacate cu apel numai odata cu sentinta, cu ... (vezi toată discuția)