avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperari
Discuție deschisă în Executare silită

recuperari

buna azi am primit o scrisoare de la o firma de recuperari din bucuresti ptr ca am facut prin 2000 un credit cu buletinul si am platit o parte din rate si nu am mai platit...sunt amenintata cu executarea silita. intrebarea mea e daca sunt legale aceste amenintari?nu sunt prescrise aceste datorii daca au trecut atatia ani?cum sa fac sa ii linistesc sa nu faca prea mare scandal?multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 13 Iulie 2015
cam atat a fost datoria ramasa.....le-as da 1000 lei dar as vrea certitudinea ca ma lasa in pace
Dacă va înțelegeți asupra sumei sa va dea un înscris ca nu mai sunt pretenții viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit alina_25 alina_25 Persoana i-a in 2004 un credit de 10.000 euro scandenta 2010 din 2006 nu il mai achita primeste tot felulde amenintar dar acea persoana nu are ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)