avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare masini introduse in tara inaninte de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la U.E.

Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de asigurare tip CASCO sau existau alte tipuri de asigurari in functie de tara de proveniente si daca aceasta era obligatorie de prezentat la vama ! Daca raspunsul este DA , va rog sa-mi spuneti care era perioada de valabilitate si ce riscuri erau asigurate .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: visirin , utilizator 13:27, 10 Iulie 2009
Dar conditia de despagubire de catre FPVS este ca persoana prejudiciata sa nu poata fi despagubita in baza unor asigurari facultative . Ori daca avea CV si CASCO sau una din ele , acestea nu sunt considerate asigurari facultative , singura asigurare obligatorie fiind RCA ?
Si incompletare , masina din strainate a lovit cealalta masina care pentru a evita o coliziune a cu partea din fata pe contrasens de unde venea cu viteza destul de mare , pe banda 2 masina adusa din strainatate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto costel11 costel11 Buna . De curand am fost si eu implicat intr-un accident auto, eu circulam pe un drum principal si a iesit unul cu masina in fata mea ,dupa impact am fost ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Rca expirat Ghiulya Ghiulya Buna ziua Am avut un accident cu masina saptamana trecuta, m-am tamponat cu o alta,fara sa rezulte victime ci doar ne-am avariat masinile amandoi. Am fost de ... (vezi toată discuția)