Buna sunt agitata pentru ca ieri cautand sa-mi cumpar o locuinta intr-o localitate unde urmeaza sa recuperam(prin mostenire) terenul folosit de C.A.P. am gasit ca acest teren e in vanzare chiar daca"proprietarul" stie ca nu este al lui si ca acolo a intrat abuziv.:frantic:Pot sa va spun ca in primavara ne cauta sa-i vindem terenul dar noi nu vrem sa vindem nimic,acum incearca sa vanda cladirile fostului C.A.P cu terenul nostru impreuna.Nu stiu cum sa procedez,noi suntem in faza de stabilirea mesei succesorale iar la primarie am depus toate actele.Acum e si perioada de concedii si merge greu.Multumesc:sorry:
Stimată d-nă, căutați un avocat care să citească și să vadă situația concretă existentă. Mai mult, invocați DECIZIA ICCJ(a Înaltei Curți) nr. 5351/2005 în care aceasta a statuat- faptul de a ridica garaj pe proprietatea promițătorului, nu le conferă pârâților(constructorilor garajelor) un drept de superficie. Nici instanța nu poate constitui un asemenea drept în lipsa convenției dintre proprietarul terenului și constructor.
Prin urmare, deoarece construcțiile nu au nici autorizație de construire, solicitați demolarea acestora , în instanța de drept comun.