avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna ziua.as vrea sa aflu daca o hotarare judecatoreasca pronuntata in cadrul unei cereri de constatare a calitatii de unic mostenitor ii poate conferi acestuia din urma calitatea de proprietar in drept si in fapt.va multumesc anticipat. mentionez cazul cand hotararea devine definitiva si irevocabila
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 15:56, 22 Iulie 2015
buna ziua D-le avocat as dorii sa continui actiunea in constatarea calitatii de unic mostenitor avand ca obiect succesiunea ,aducind in actiunea de apel incheierea notariala a evidentelor succesorale motiv de respingere a actiuni de fond si solicitarea prin cerere ca paratul sa faca dovada calitatii procesuale iar mai apoi dovada acceptarii tacite a mostenirii in calitate de mostenitor rezervatar In vederea pregatirii acestei actiuni as vrea sa va intreb care este tariful per consultatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in instanta -lamuriri actiune, costuri si durata petre_marian petre_marian buna ziua,Asvrea sa stiu cam care ar fi costurile unei asfel de actiune?mai exact suntem doi mostenitori fratii numai de mama ,eu fiind mostenitor testamentar ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru dezbatere succesiune/partaj succesoral pe cale judecatoreasca Cristian123c Cristian123c Unul dintre succesibili nu se prezinta la notar pt. dezbaterea succesorala.Se poate cere in instanta doar dezbaterea succesiunii fara partaj succesoral? Ce ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta monahelenus monahelenus Ma pot reprezenta singura in instanta intr-o speta simpla ? deaoarece familia tatalui meu biologic nu se prezinta la dezbaterea succesiunii la notar...m-am ... (vezi toată discuția)