avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariu si concediu de odihna pentru administrator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariu si concediu de odihna pentru administrator asociatie de proprietari

Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta: un angajat =administrator asociatie proprietari= cu c.i.m. pe timp partial (2h/zi, 5zile/saptamana) a precut in statul de plata pe luna iunie 2015 atat salarul integral pt aceasta luna cat si contravaloarea concediului de odihna. Precizez ca, administratorul nu are solicitare scrisa de concediu odihna, in luna iunie a prestat activitate la asociatie pe tot parcursul lunii iar pana in data de 17.06.2015 asociatia de priprietari nu a avut comitet executiv.
In aceasta situatie, este legal ca proprietarii sa-i plateasca administratorului atat salariul integral aferent lunii iunie2015 cat si contravaloarea concediu odihna pe anul curent?
Cel mai recent răspuns: laurab82 , utilizator 19:42, 28 Iulie 2015
Administratorul nu poate face nici o cheltuiala fara aprobarea presedintelui asociatiei. Listele de plata intocmite de administrator se verifica de cenzor si se aproba de presedinte.
Asa ca dumneavoastra, ca proprietar, sesizati in scris presedintele daca sunt nereguli cu listele sau cu activitatea administratorului.
Sa inteleg ca, presedintele si comitetul executiv pot cere, in mod legal, recalcularea listelor de intretinere? Ei pot remedia aceasta situatie chiar daca cenzorul si-a dat acordul?
Precizez ca administratorul face ce vrea, nu tine cont de nimic, nici macar de lege. Iar cenzorul ii face jocul...
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2015
adinamanuelacozma, utilizator
adinamanuelacozma ,
Chiar nu pot sa va inteleg.
Dvs ati fost angajata vredata? Ati primit bani pe concediu de odihna?
Daca DA, atunci ce doriti? Modificarea listelor de plata? Pai de ce, ce este gresit aici?

Precizez ca administratorul face ce vrea, nu tine cont de nimic, nici macar de lege. Iar cenzorul ii face jocul...

Este clar ca dvs. aveti o problema cu administratorul, da, asa o fi, dar este alta poveste si daca doriti deschideti un nou topic sa va invatam cum puteti scapa de el!
buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu acest subiect, daca ma puteti lamuri... daca eu am de luat concediu din 2014 si 2015 pot lua partial cate o saptamana de concediu de odihna la nevoie apoi sa trec o luna de concediu de odihna intr-o luna oarecare sa nu trec salar ci doar concediu, sau trebuie ca pe statul de plata din luna cu concediu sa specific o saptamana de concediu de odihna si restul lucrat normal? va multumesc anticipat...
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
laurab82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie de proprietari burlanflorin burlanflorin burlanflorin a scris: ====================================================== Bunaziua, va rog frumos , sa ma lamuriti:administratorul nostru a plecat de 2-3 ... (vezi toată discuția)
Refuz concediu ciolpi ciolpi Sunt presedintele unei Asociatii de proprietari, iar printre personalul angajat cu contract de munca la asociatie, avem un intendent care a solicitat in scris ... (vezi toată discuția)
Concediu administrator, casier, contabil laurab82 laurab82 buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti cum este corect si legal sa am concediu de odiha daca eu sunt in asociatia de proprietari administrator,casier si ... (vezi toată discuția)