am fost, pentru o scurta perioada, presedinta la o cooperativa mica mestesugareasca. In 2005 printr-o sentinta publica se constata dizolvarea de drept. In 2006 este platit un lichidator, iar acum am primit ca tribunalul a numit un alt lichidator (2009) CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ
Nu inteleg ... daca in 2006 a fost numit un lichidator care a si fost platit de catre cooperativa atunci de ce nu si-a facut treaba pentru care a fost platit dupa atatia ani adica lichidarea .
Schimbarea lichidatorului o poate face orice persoana interesata adica inclusiv lichidatorul o poate cere.
ca si persoana fizica este acelasi lichidator, dar ca persoana juridica este altul. In 2006 i-am predat un PV de custodie ( incheiat intre coop. si o alta societate) a unor utilaje, pentru a le putea valorifica si sa mai achite o datorie. Spune ca nu a putut intra in posesia bunurilor fara mine, dar de 3 ani si ceva nu a luat legatura cu mine. Va intreb daca din punct de vedere legal el era obligat ca in 3 ani sa lichideze coop..Ce pot face in acest caz?
Stat in stat?
ContSters130131
Cine verifica Cooperatia Mestesugaresca din Romania pe linie de resurse umane, contracte de munca si incadrari? O sa raspundeti - ITM-ul din municipiul unde ... (vezi toată discuția)