In anul 2008 am facut un imprumut in banca ,imprumut pe care nu am reusit sa-l achit in totalitate.In prima faza am ramas cu ratele in urma pentru ca ma aflam intr-o situatie financiara dificila iar mai tarziu nu m-a" recunoscut " banca .O sa explic un pic si de ce.Certificatul meu de nastere a fost cu data gresita iar la schimbarea acestuia am primit un alt CNP.Drept urmare imprumutul a fost facut cu datele mele vechi iar cand m-am prezentat cu buletinul nou nu apaream in baza de date.Mi s-a spus sa-mi rezolv problema si dupa aceea sa vedem ce facem.Problema nu e rezolvata nici acum pentru ca nici o autoritate nu vrea (deocamdata) sa-mi elibereze o hartie din care sa reiasa ca sunt aceiasi persoana.Acum am primit o SOMATIE IMOBILIARA de la SECAPITAL S.R.L. prin REPREZENTANT LEGAL KRUK ROMANIA S.R.L prin care ma anunta ca o sa puna in executare silita apartamentul pe care-l detin daca nu platesc in 15 zile.Problema este ca habar n-am cine sunt.Eu nu am nici un contract cu ei(eu avand cu banca).Mi-au trimis si o copie a contractului pe care il am cu banca dar evident nu sunt datele personale pe care le am acum.Va rog din suflet lamuriti-ma ce ar trebui sa fac pentru ca nu vreau evident sa raman fara locuinta.
Multumesc.