Pai nu prea cred ca n-aveti de platit nicio amenda. Sau cel putin asa rezulta din ceea ce ne-ati postat aici.
ddianna a scris:
Solutia pe scurt: ... dispune anularea tuturor formelor de executare silită
La fond ati castigat si n-aveti nimic de plata (aveati de recuperat ce vi s-a luat din cont)
ddianna a scris:
Tribunalul
Soluţia după reţinerea cauzei în vederea rejudecării: ...Admite contestaţia ... Dispune anularea în parte a încheierii de stabilire a cheltuielilor de executare ... astfel încât suma datorată cu titlu de cheltuieli de executare va fi de 174,64 lei .
In rejudecare (adica dupa admiterea apelului formulat de cealalta parte) ati mai pierdut ceva teren/ati fost "scutit" doar de diferenta intre cheltuielile
initiale de executare (din ceea ce ati postat nu rezulta cat au fost) si suma de 174,64 lei. (n-au mai fost anulate
toate formele de executare, ci au fost anulata doar
in parte o incheiere de stabilire a cheltuielilor de executare.
Pentru ca nu stiu
exact ce ati cerut si nici pentru ce a fost admis apelul celeilalte parti (doar presupun) ma nedumereste putin acel: "Admite contestatia". Fiindca pana aici rezulta ca s-ar fi admis toata, dar mai departe zice ca s-ar fi admis doar ...pe ici pe colo, prin partile esentiale ...("in parte").
Retineti va rog ca-mi dau cu parea pe langa hartii pe care nu le-am vazut. Si daca dvs. ne dati o jumatate de adevar (informatie trunchiata), va puteti alege de la noi cu o minciuna intreaga.