Buna ziua
Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine.
Am facut o expertiza judiciara, am depus-o, inclusiv cu nota de fundamentare/decontul de cheltuieli. Ieri instanta s-a pronuntat asupra dosarului dar in incheierea de sedinta nu a dispus si plata onorariului definitiv. Ce pot sa fac acum pentru a-mi incasa diferenta de bani?
Va multumesc tare mult.
Pentru a putea intra in posesia onorariului definitiv, instanta de judecata trebuie sa trimita la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare o adresa si in anexa copie dupa incheierea de sedinta in care s-a dispus/ mentionat plata onorariului definitiv.
In discutia deschisa de dvs. mentionati ca nu exista mentiuni in incheierea de sedinta referitor la plata onorariul definitiv, cuantumul acestuia.
Chiar daca plata a fost facuta trebuie completata incheierea de sedinta.
Va multumesc dle. Gigi Popa, m-ati salvat de un drum inutil :) Intradevar, am sunat la Biroul de expertize si au nevoie de aceasta mentiune, mi-au spus ca fac ei o adresa catre Judecatorie si se rezolva, atata tot ca in loc sa incasez in august, incasez in septembrie desi banii sunt in cont :)
Sa aveti zile minunate si racoroase :)
Act gresit
ilie33danut
Am facut o actiune civila in constatare la judecatorie, prin care sa se constate valabilitatea unei conventii de vanzare- cumparare unde sa cerut si o ... (vezi toată discuția)
Cale de atac
ContSters154162
O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)