avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Pronuntare sentinta fara stabilirea platii onorariului ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Pronuntare sentinta fara stabilirea platii onorariului definitiv

Buna ziua
Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine.
Am facut o expertiza judiciara, am depus-o, inclusiv cu nota de fundamentare/decontul de cheltuieli. Ieri instanta s-a pronuntat asupra dosarului dar in incheierea de sedinta nu a dispus si plata onorariului definitiv. Ce pot sa fac acum pentru a-mi incasa diferenta de bani?
Va multumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: Elena311 , utilizator 09:10, 3 August 2015
Pentru a putea intra in posesia onorariului definitiv, instanta de judecata trebuie sa trimita la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare o adresa si in anexa copie dupa incheierea de sedinta in care s-a dispus/ mentionat plata onorariului definitiv.
In discutia deschisa de dvs. mentionati ca nu exista mentiuni in incheierea de sedinta referitor la plata onorariul definitiv, cuantumul acestuia.
Chiar daca plata a fost facuta trebuie completata incheierea de sedinta.
Va multumesc dle. Gigi Popa, m-ati salvat de un drum inutil :) Intradevar, am sunat la Biroul de expertize si au nevoie de aceasta mentiune, mi-au spus ca fac ei o adresa catre Judecatorie si se rezolva, atata tot ca in loc sa incasez in august, incasez in septembrie desi banii sunt in cont :)
Sa aveti zile minunate si racoroase :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare a onorariului expertiza contabila Cabinet Expert Contabil Cabinet Expert Contabil Buna ziua V-a trebui sa depun o cerere de reexaminare a onorariului pentru expertiza contabila pentru ca instanta nu mi-a redus tariful orar la jumatate si ... (vezi toată discuția)
Act gresit ilie33danut ilie33danut Am facut o actiune civila in constatare la judecatorie, prin care sa se constate valabilitatea unei conventii de vanzare- cumparare unde sa cerut si o ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ContSters154162 ContSters154162 O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)