avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie urmata de amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie urmata de amenintari

cu trei saptamani inainte mama mea a fost batuta de un cioban acum rudele patronului la care este ciobanul au inceput sa imi ameninte copii ,chiar a asmutit ciini pe copii acest individ are ocondamnare cu suspendare vasi ruga sa imi spunti ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Silver78 , utilizator 10:03, 2 August 2015
Av-SfabuAndra a scris:

Va avea mare importana in instanta, evident daca este un martor de incredere si cat mai obiectiv. Ideal este sa nu se afle in relatii de prietenie/rudenie cu dvs si nici in relatii de dusmanie cu agresorul.

pe asta nu o inteleg , si intreb deoarece este bine de stiut.
cum se poate demonstra ca eu , martor, sunt dusman cu paratul....atata timp cat eu am fost de fata la scandalul etalat mai sus?
nu vi se pare absurd ? adica daca m-am certat cu individul , acesta din urma a fost amendat , sau condamnat , nu mai este valabila declaratia mea , ca eu as fi fost in conflict cu el , iar acum in instanta ,sunt considerat dusman , drept urmare , nenea judecatorul crede ca eu as cauta inca o razbunare ???
asi... :-/
~ Conținut șters la cerere ~
ok , tot fara relevanta !
daca eu sunt martor ,si am vazut scena, ce rost are intrebarea "sunteti dusmanul lui Gheorghe?" (si eu chiar sunt dusman cu el , ca am avut necazuri in trecut), cand Gheroghe l-a batut de i-a rupt cocoasa lui Ion ?!!!
ma rog ...
~ Conținut șters la cerere ~
ciobanul nu este de noi ,cel care ameninta copii nea amenintat si fata de politist

Alte discuții în legătură

Greu de dovedit sau nu? Sonji Sonji In urma cu ceva timp, [b]X[/b] a fost atacat pe strada de un individ care avea fata acoperita.[b]X[/b] a primit nenumarate amenintari din partea lui[b]Z[/b]. ... (vezi toată discuția)
Posibila actionare in judecata pentru daune produse de caine StefanCiuca StefanCiuca Zilele trecute am mers la tara undeva langa Bucuresti cu cainele meu. Acesta a reusit cumva sa fuga de acasa, lucru pe care il face de fiecare data cand merg ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)