avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz

Angajatorul vrea sa ma dea afara motivand criza financiara care ii afecteaza afacerea...saunt angajat de peste 1 an de zile si vreau sa beneficiez de somaj prin desfacerea contractului cu pnct 65, angajatorul insa refuza propunandu-mi desfacerea contrtactului de munca la intelegerea ambelor parti facand presiuni sa semnez,lucru pe care nu l-am facut.
Ce conduita trebuie sa am pentru a beneficia de somaj si pentru a nu fi pacalit de angajator?
va rog un raspuns urgent!
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 12 Iulie 2009
Este posibil, insa nu poate scapa de plata lor. Ce ar fi sa verificati?
eu sunt angajat in maramures,firma e din constanta ...cum pot face acest lucru sa verific daca au platit?
Mergeti la ALOFM de care apartineti si rugati pe cineva sa va scoata un stagiu de cotizare. Ei au acces la baza de date nationala.
in cazul in care nu au plastit ce se va intampla cu mine?voi mai beneficia de somaj?>
Interesati-va intai, si apoi va spunem urmatorii pasi.

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a beneficia de somaj pegas pegas firma la care lucrez ma sicaneaza ,fortandu-ma sa-mi dau demisia;presupun ca daca imi dau demisia nu mai beneficiez de somaj;doresc sa stiu dupa cate luni de ... (vezi toată discuția)
Somaj vichisor vichisor Am si eu o intrebare:firma la care lucrez,datorita crizei,a inceput sa faca disponibilizari,trimitand lumea acasa,in somaj zic ei,dar toti coegii mei care au ... (vezi toată discuția)
Angajat la o firma aflata in insolventa oltul oltul din ianuarie 2013 sunt angajat al unei firme,firma respectiva incepand cu data de 5 septembrie 2013 se afla in procedura insolventei..(primul termen la ... (vezi toată discuția)