avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dovedirea simulatiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dovedirea simulatiei

....
cum poate fi dovedita legal o interpunere de persoane...
conventia verbala poate fi considerata contrainscris?
daca conventia verbala poate fi considerata contrainscris,atunci trebe dovedita cu martori de la fata discutiei..pai daca nu exista nici-o conventie verbala si nici-un martor atunci cum e luat drept dovada in justitie..care e logica...?
ma face imorala si ilicita...si cum prezinta ea situatia prin avocata este complet denaturata realitatea...nici intelegere scrisa nici verbala nu a fost intre noi...nu a asistat nimeni la asa ceva ca nu a existat ...intelegere scrisa sau verbala...
domnilor... prin sentinta ce s-a dat sint pusa sa platesc eu in calitate de cumparatoare (cum zice ilicita si imorala si ca actul este simulat prin interpunere de persoane) si vinzatoru garsonierei (care nu are nici-un amestec ,a vazut ptr prima si ultima oara pe reclamanta ..cind a fost chemat la proces de nu stia de ce e si cine l-a chemat...) deci sintem pusi sa platim 21 milioane cheltuieli de judecata...ce sa fac sa platesc sau nu.....e nedrept...nu inteleg ce se intimpla...
Va rog sa nu postati mesaje consecutive, puteti adauga prin editarea mesajului deja postat. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul simulatiei geta_tabacu geta_tabacu ...in cazul simulatiei prin interpunere de persoane a contractului de vinzare cumparare a unei garsoniere ,contrainscrisul poate fi conventie verbala? cum se ... (vezi toată discuția)
Simulatie prin interpunere de persoane roxanagina roxanagina Va rog explicati-mi ce pot face..sint disperata..acum 10 ani matusa mea si-a vindut apart din orasul sau si a venit la mine si la sora in alt oras ,sa stea ... (vezi toată discuția)
Declararea simulatiei pauul_sorin pauul_sorin vreau sa declar simulatia intr-un contract de vanzare cumparare pentru un imobil. Intre mine si fostul proprietar este incheiat un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)