nu am nici-o dovada sa fi luat legatura cu partea adversa..
nu a folosit toate actele din dosar ..
nu respecta vecinatatile din titlul meu de proprietate,nici nu le mentioneaza...nu inteleg de ce...este de neconceput o asa expertiza
nu raspunde la toate obiectivele si nu foloseste toate dovezile mele din dosar...
va multumesc ptr raspuns si ptr timpul acordat
In acest caz, singurul lucru care va ramane de facut, deocamdata, este sa faceti obiectiuni la raportul de expertiza si sa demonstrati ca s-a bazat pe acte false.
Nu va imaginati cate se pot descoperi daca cititi personal, cu atentie, raportul de expertiza! (si dosarul, fila cu fila) detaliile va sunt mai aproape dumneavoastra decat oricui altcuiva. Faceti copii si recititi-l de mai multe ori. In privinta intalnirii cu partea adversa, nu ma refeream la faptul ca v-ar fi anuntat cineva "uite, noi ne-am intalnit, sau ne vom intalni"; in schimb, se pot gasi indicii asupra faptului ca informatii pe care nu le-ati dezbatut in 3 sa fie cunoscute de expert. De fapt, nu stiu ce imbold ar avea cineva sa faca o expertiza partinitoare, inafara de cointeresarea materiala, ca sa vorbesc elegant. Daca puteti considera ca "glumesc", va marturisesc faptul ca am fost sfatuita la momentul desemnarii, sa alerg la expert in mare graba, pentru ca cel ce ajunge primul, castiga. Am avut confirmarea ca barfele uneori sunt adevarate. Ca metode de "lucru", expertul poate sa ajunga la intalnire inainte ca partea(stie el care) sa fi primit invitatia sa, poate sa se intalneasca ulterior pentru lamuriri sau documente doar cu una din parti, apoi, poate sa renunte la documente pe care s-a angajat sa le solicite si deci sa nu le foloseasca in scopul denaturarii realitatii, sa nu citeasca dosarul sau sa omita cu buna stiinta probe. Intrati pe CECCAR si veti intelege mai bine, cititi si capitolul "etica". Toate acestea mi s-au intamplat.