avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare anuala/ evaluare periodica angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare anuala/ evaluare periodica angajati

Buna ziua,
La societatea xxx SRL se fac evaluari periodice. Acestea au rostul de a renegocia salariul (+), sau, eventual, de a stabili daca angajatul va primi tichete de masa. Evaluarea se face dupa 3 luni de munca, si eventual dupa inca trei luni.
Va rog sa precizati daca evaluarea anuala este obligatorie (eu stiu ca DA), si in ce baza legala.
Va multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 7 Decembrie 2024
Art. 242 C.mun.
Regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
....
i) criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor;
....

In speta, verificati in regulamentul intern cand se efectueaza evaluarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de evaluare ade31 ade31 Buna ziua, Stie cineva sa-mi spuna unde scrie in legislatie ca evaluarea se face anual? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum se va face modificarea regulamentului intern - pt. includerea zilei de 24.01.2015 ca zi libera legala ? oanaportar oanaportar Personalul institutiei noastre publice are dreptul la zile libere în zilele de sărbătoare legală, acestea fiind prevazute si in Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Regulament ordine interioara si salarizare gbv gbv Buna seara Care este importanta ierarhica intre contract individual de munca si regulament de ordine interioara? Am un contract de munca individual cu un ... (vezi toată discuția)