avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eliberare uscatorie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eliberare uscatorie bloc

S-a hotarat la ultima adunare generala sa se elibereze uscatoriile de bloc pe care le-au luat unii si le-au umplut cu tot felul de chestii cum au vrut. S-a afisat la panou ca in cca 3 saptamani sa se elibereze sa le lase libere alfel vor fi aruncate in strada.
Intrebarea mea este ca si presedinte al asociatiei pentru ca am fost amenintat de unii ca ma dau in judecata daca le arunc lucrurile in strada,au castig de cauza avand in vedere ca uscatoriile nu sunt proprietatea lor ci doar lucrurile?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
CatalinNastase74, utilizator
Cel mai recent răspuns: labloc , utilizator 10:41, 17 August 2015
Ok, multumesc de raspuns. Banuiesc ca cel mai bine merg din usa in usa si strang semnaturi ca au luat la cunostinta hotararea de eliberare(evacuare) a bunurilor din uscatorie, nu?
Scrisoare cu confirmare de primire.
Ocupantii spatiilor respective au contracte de inchiriere? Daca da, atunci este mai delicat. Daca nu, este simplu; notificare prin posta (care sa contina cadrul legal al masurii si posibilitatea de contestare) cu confirmare de primire si dupa trecerea termenului daca nu eliberează spatiile apelati la organele de politie.
Ocupantii nu au contracte de inchiriere pe uscatorie, sunt doar 2-3/scara ca sunt doua scari,care au pus "stapanire" pe ele. Este un bloc de 76 de garsoniere, multi nu sunt proprietari stau cu chirie si e mai greu cu notificarile prin posta . Ma gandeam ca daca am pus la aviziere termen de eliberare de trei saptamani a spatiului este suficient,si in plus am mai strans de la trei sferturi din locatari semnaturi ca au luat la cunostinta notificarile puse la avizier (inca nu am dat de toti, multi nu mai stau in bloc,etc)
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
CatalinNastase74, utilizator
Este suficient sau chiar prea mult ce ati facut. Fiind o hotarare a adunarii generale adusa la cunostinta tuturor prin afisare, ati procedat legal iar hotararea este obligatorie pentru toti.
Daca exista proprietrai ce nu sunt de acord cu aceasta hotarare au dreptul, conform legii 230/2007 sa conteste hotararea in instanta, in termen legal.
Daca nu au contestat e ca si cum ar fi fost de acord cu aceasta hotarare.
Asa ca eliberati uscatoria. Scoateti-le lucrurile de acolo si depozitati-le in alta parte o perioada. Aduceti-le la cunostinta sa-si ai lucruriledin locul de depozitare....

Alte discuții în legătură

Eliberare spatiu comun subsol ocupat abuziv civilu civilu M-am mutat de curand intr-un bloc care are la subsol boxe pentru fiecare apartament. Acestea nu sunt inchiriate, ci proprietatea celor care detin ... (vezi toată discuția)
Ocupare spațiu comun laurentiuspiridon laurentiuspiridon Bună ziua, Un proprietar și-a depozitat mobila în uscătoria imobilului și cu toate că i s-a cerut să elibereze spațiu comun nu l-a eliberat. A ... (vezi toată discuția)
Uscătorul blocului a fost transformat în magazie de doi dintre proprietari. după două notificări ignorate le-am aruncat lucrurile, iar acum mă învinuiesc de furt. ce se poate întâmpla? stancu marian stancu marian Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie , uscatorul parte comuna a tuturor proprietarilor a fost transformat de 2 locatari in magazie , depozit de borcane ... (vezi toată discuția)