avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eliberare uscatorie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eliberare uscatorie bloc

S-a hotarat la ultima adunare generala sa se elibereze uscatoriile de bloc pe care le-au luat unii si le-au umplut cu tot felul de chestii cum au vrut. S-a afisat la panou ca in cca 3 saptamani sa se elibereze sa le lase libere alfel vor fi aruncate in strada.
Intrebarea mea este ca si presedinte al asociatiei pentru ca am fost amenintat de unii ca ma dau in judecata daca le arunc lucrurile in strada,au castig de cauza avand in vedere ca uscatoriile nu sunt proprietatea lor ci doar lucrurile?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
CatalinNastase74, utilizator
Cel mai recent răspuns: labloc , utilizator 10:41, 17 August 2015
Asta cu depozitarea in alta parte este o mare problema, pur si simplu nu avem unde decat in strada, din pacate pentru ei !
Scrisoare cu confirmare de primire.... si valoare declarata.... trimisa la toti proprietarii de pe scara, doar acestia sunt afectati si cu siguranta "depozitatorii"locuiesc pe respectiva scara!
Asupra bunurilor depozitate in uscatorii "depozitatorii" pot face dovada ca le apartin ???
Nu trebuie nominalizati "depozitatorii" ci precizat doar "propritarii"care au depozitat.
Angajati prestatia eliberarii spatiului cu firma de curatenie, cine tipa dupa bunuri va plati factura. Decizia imputarii o va lua comitetul si va fi afisata la avizier sau comunicata tuturor proprietarilor in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare spatiu comun subsol ocupat abuziv civilu civilu M-am mutat de curand intr-un bloc care are la subsol boxe pentru fiecare apartament. Acestea nu sunt inchiriate, ci proprietatea celor care detin ... (vezi toată discuția)
Ocupare spațiu comun laurentiuspiridon laurentiuspiridon Bună ziua, Un proprietar și-a depozitat mobila în uscătoria imobilului și cu toate că i s-a cerut să elibereze spațiu comun nu l-a eliberat. A ... (vezi toată discuția)
Uscătorul blocului a fost transformat în magazie de doi dintre proprietari. după două notificări ignorate le-am aruncat lucrurile, iar acum mă învinuiesc de furt. ce se poate întâmpla? stancu marian stancu marian Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie , uscatorul parte comuna a tuturor proprietarilor a fost transformat de 2 locatari in magazie , depozit de borcane ... (vezi toată discuția)