avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt santajat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt santajat

Buna ziua sunt angajat la o firma de constructi in concediu am luat o lucrare fara stirea sefului meu si fara contract de prester serviciu persona respectiva nu a cerut factura ma platit in 3 rate fiecare data semnam intrun caiet ca am primit suma [800,2700.2000lei]mai trebuia sa primesc 2000 lei da nu a vrut sa mil da am abandonat lucrarea acuma ma ameninta ca ma va da in judecata daca nu o gat lucrarea ma poate obliga sa o gat lucrarea si daca nu ma plateste asta este intrabarea mea Cu stima, multumesc.
Nu am terminat lucrarea findca nu ma platit la zi si am oferit factura prin firma unde lucrez da nu a cerut ca sa fac lucrarea mai ieftin.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 18 August 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Inteleg ca nu ati incheiat contract cu el.
Legal nu va poate cere nimic.
Se poate insa duce la seful dumneavoastra care are legal dreptul sa va dea afara pentru concurenta neloiala si conflict de interese (daca a prevazut cazurile acestea in contractul de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat fara contract de munca ina120 ina120 Buna seara! Am o problema, lucrez de o luna fara contract de munca iar acum 2 zile au fost in control ITM-ul. Ma gasit pe mine, iar eu fara sa fiu informata ... (vezi toată discuția)
Contract de munca desfacut fara stirea mea usersl usersl Am lucrat timp de 7 luni cu contract de munca pe perioada nederterminata la o firma. La finalul lunii mai ale acestui an mi s-a spus ca nu ma descurc pe postul ... (vezi toată discuția)
Fapta penala? _Alin_ _Alin_ O familie a luat un tanar fara casa, fara nici un serviciu, fara nici un viitor. E ca in cazul oamenii strazii, numai ca tanarul acesta nu provine de pe ... (vezi toată discuția)