Motivele divortului au fost agresiunea tatalui meu si abuzurile sexuale la adresa mamei mele.
Chiar daca actele sexuale se consuma intre soti , acestea nu exclud existenta violului , in forma agravata , sau a altor infractiuni privitoare la viata sexuala.
In acest sens , poate fi angajata raspunderea penala a faptuitorului.
Mama mea este plina de vanatai p tot corpul. Ce pot face in situatia asta ?
Una din solutii este scoaterea unui
certificat medico-legal , care atesta cu exactitate leziunea suferita si gravitatea acesteia , pe langa depozitiile martorilor care pot confirma , inca o data , agresivitatea tatalui dumneavoastra.Apoi , trebuie sesizati
agentii de politie , pentru a efectua acte de cercetare.
Iar , ca solutie temporara , ar exista
posibilitatea de a apela la vreo ruda , la vreun prieten sau vreo cunostinta , care sa-i ofere un adapost si sustinere .
Ramanand in aceasta situatie conflictuala , probabil ca situatia acesteia s-ar inrautati , indepartandu-se de aceasta , gandesc ca ar gasi resursele necesare pentru a o depasi mai usor .Exista si
centre pentru comnbaterea violentei domestice , unde e oferita consiliere psihologica gratuita.
Iar , pana la instrainarea aparatamentului prin vanzare cumparare ,
sotul turbulent poate fi evacuat , pe calea ordonantei presedintiale , masura speciala , insa vremelnica....
Nimeni nu ramane intr-un loc , daca doreste o schimmbare.Iar aceasta schimbare o poate face numai mama dumneavoastra, stopand definitiv aceste abuzuri .Sunt necesare,insa , determinarea , motivatia , si , nu in ultimul rand , suportul afectiv al celor din jur
.Am omis sa precizez injurile adresate mie si mamei mele, si faptul ca suntem "etichetate " ca sidiste si ca avem tuberculoza si tumori pe creier, imprastiind aceste cuv la toate pers cunoscute.
Sfatul meu e
sa plecati de langa aceasta persoana , care pare a fi afectata psihic , fiind in preajma acesteia nu veti resimti decat suferinta, e mult prea mult pentru o persoana sa traiasca asa ceva .
[ link extern ] /
Iata un site, de care am amintit mai sus , ramane doar sa-l explorati pentru a afla locatia din orasul dumneavoastra.
Succes.