avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventie civila de prestari servicii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventie civila de prestari servicii

Buna ziua
Asa cum reiese si din titlu , intrebarea este scurta si la obiect :
- Cum si cand un administrator poate fi angajat ( daca se poate spune asa ) intr o asociatie de proprietari cu Conventie Civila de Prestari Servicii cu timp de lucru : 2 ore / zi ?
eugarizan a scris:
Revin cu intrebarea : cum si cand poate fi angajat un administrator cu Conventie Civila de prestari serviciiintr o asocatie de proprietari ?

Revin sau reiau raspunsurile corecte de mai sus: NICIODATA!

conventiile civile nu mai sunt valabile poti intreba la Fortele de Munca
daca vine un controlde la ITM si gaseste angajati cu conventie civila la asociatie sa vezi câtă amenda de mare primeste presedintele
Am fost la ITM , raspunsul este : niciodata , va multumesc tuturor si cei interesati sa ia aminte sa nu procedeze cum au facut cei din asociatia din care fac parte
Ori sunt bine pregatiti cei de la ITM ori au citit ce am scri noi aici pe forum!:D

Probabil ca si una si alta , incaodata , multumesc tuturor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)
Din nou despre contracte :d RaDracones RaDracones Imi cer scuze pentru ca reiau acest subiect. Am citit tot ce am gasit pe forum legat de contractele care se pot incheia in mod legal intr-o Asociatie, si tot ... (vezi toată discuția)
Contract civil ilegal pentru angajatii asociatiilor de proprietari? Crina70 Crina70 Buna ziua! Este adevarat ca potrivit noului Cod al muncii nu se mai pot face angajari cu contract civil in Aosociatii de proprietari ?#- (vezi toată discuția)