Am o problema mare zic eu, un cetatean a fost muscat in afara curtii mele de catelul meu maidanez scapat din curtea mea cu lant cu tot. Eu tocmai soseam de la munca, l-am intrebat ce cauta in acea zona ( e o zona mai din periferie cu multi caini fara stapan). Mentionez ca dansul s-a dus la spital si a chemat politia, am incercat sa ma inteleg amiabil cu dansul si mi-a zis ca va face plangere si va scoate mai multi bani de la mine. A mentionat la politie ca nu a vazut compasiune de nici un fel la mine. Cainele il am de circa 2 luni a fost legat dar a scapat prin gard, ce risc eu , cum ma prezint la politie si ce pot pati ?
voi comunica politiei ca vreau sa vad dovada ca este cainele meu cel care l-a muscat si mai apoi discutam despre restul problemei corect nu ? Eu nici nu sunt sigura ca a fost al meu, dl a venit tipand la mine ca l-a muscat cainele meu..
Pana la urma,este cainele dvs sau al stanei?
Pentru ca exista posibilitatea sa va treziti anexat la plangere cu planse foto cu cainele reclamat drept autor al muscaturii in proprietatea dvs...
cainele a fost luat de la o stana in scop de aparare( am fost jefuiti in timp ce construiam casa in care locuim). Dansul nu a facut nici o poza cainelui, politia a venit in aceasta seara , mi-a facut plangere. Merg duminica. Deci , voi sustine clar ca vreau dovada ca a fost cainele meu nu ? Eu nu am vazut muscatura si dansul bineinteles ca nu are nici o dovada ca ar fi fost cainele meu.
Cainele traia pe stada, l-am hanit (apartinea stanei) si la un moment dat pentru ca s-au atasat copii de el l-am luat in curte ( de circa 2 sapt). Dupa incident l-am eliberat, nu detin nici un act asupra lui. Nu sunt sigura ca el l-a muscat pe dansul. Merg duminica la politie. Dl a mers la spital avea o reteta si un bandaj in jurul piciorului. Cand am ajuns eu la orele 19 acasa dansul a venit spre mine si m-a acuzat ca el (cainele care fugise de la mine cu lant cu tot prin gard) l-a muscat ( de unde stiu eu ca el nu l-a atatat prin gard si cainele in autoaparare a muscat ). Eu nu am vazut nici de ce caine a fost muscat (strada , respectiv fundatura e plina de caini maidanezi) si nici muscatura in sine. Din spusele politiei nu are nici o expertiza medicala si am sa ii cer dovada clara ca el (cainele meu) l-a muscat.
Muscatura caine
alexc81
Buna ziua,
As avea o intrebare in legatura cu legislatia curenta privind animalele de companie: cainele meu (un ciobanesc carpatin) a muscat astazi din ... (vezi toată discuția)