am o mare problema daca poate sa ma ajute cineva,va rog!!!
am terminat facultatea in 2006, pe urma mi-am depus actele la somaj si am fost in somaj pana prin februarie 2007 cand m-am angajat; doar ca angajatorul respectiv nu mi-a facut carte de munca asaca am ramas cu vreo 7 luni fara plata la cas; m-am angajat ulterior la o firma serioasa care mi-a facut care de munca si plateste toate datoriile la stat pt mine;
pentru a fi in regula cu obligatiile la stat trebuie sa imi platesc eu cele 7 luni restante la cas?
cu ce ma poate afecta daca nu platesc?
MA REFEREAM LA CASS;
NU M-A SOMAT NIMENI DOAR CA ANGAJATORUL ACTUAL MI-A SPUS CA NU POATE SA IMI DEA
O ADEVERINTA CU STAMPILA DE LA CASS PENTRU CA NU AM 5 ANI CONSECUTIVI PLATI; E POSIBIL ASA CEVA??
1. Una este CAS (asa cum ati specificat in mesajul initial) si alta este CASS ...:)
2. Ca sa va dea acea adeverinta ar insemna sa lucrati la el din anul 2004 ... ceea ce nu este cazul, avand in vedere cele postate de dvs.
:offtopic:
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Cass asociat unic
robert_71
Buna ziua. Sunt asociat unic, fara alte surse de venit, deoarece atunci cand am inceput activitatea pe cont propriu mi-am dat demisia de la locul de munca ... (vezi toată discuția)